Algemeen Bericht: Ledenmutaties

Nieuwe leden die zich willen aanmelden kunnen zich via deze weg aanmelden. Zorg dat je NAW-gegevens (Naam, Adres, Woonplaats) bij het secretariaat terecht komen, inclusief een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een pasfoto en je zal dan lid gemaakt worden

Welkom op www.vvoudesluis.nl

Inmiddels beginnen de voorrondes voor het Europese voetbal, zijn de profclubs hun rondjes door de regio aan het maken en lijk Oudesluis zich ook serieus aan het voorbereiden te zijn op het Kermisvoetbal. Trainingen worden goed bezocht en dan kunnen we ons alweer gaan storten op de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Kermisvoetbal 2012Kermis_2012.htmlshapeimage_12_link_0

Oudesluis 2 Kampioen!!

Ja hoor ! Het is gelukt, wat er al een tijdje leek aan te komen is afgelopen zondag een feit geworden, het 2e van Oudesluis is officieel kampioen geworden. Uit de 20 gespeelde wedstrijden werden maar liefst 56 punten behaald, 18x werd er gewonnen en slechts 2x gelijk gespeeld, een prestatie van formaat. Uiteraard moest dit gevierd worden afgelopen zondag. Met champagne op het veld en een vat bier namens de club (waarvoor dank!) werd na de wedstrijd het feestje gestart. Met een gezellig samenzijn en aansluitend een heerlijke barbecue werd het een fantastische middag. Kampioen wordt je tenslotte niet elk jaar! Namens het 2e willen wij de kantinemedewerkers ook heel hartelijke danken voor de goede zorg, fantastisch! Hopelijk kunnen we volgende week nog even de foto’s vrijgeven..

TRAINEN OVERIGE SENIOREN IN COMBINATIE MET SELECTIE DONDERDAG 20.00 uur !

35+ Voetbal

Dit is een project om meer spelers aan je vereniging te binden en ook deze doelgroep aan het voetballen te houden. Dus ben je 35+ en lijkt het je leuk om hier aan mee te doen, laat dit dan even weten via info@vvoudesluis.nl of meld het gewoon even aan Willian. Het is gewoon een heel gezellig en ongedwongen bezigheid.

Er heeft overleg plaats gevonden hoe we dit project voortzetten en we gaan voorlopig op deze voet verder, want deze ongedwongen opzet bevalt heel goed. Er zijn wederom 3 datums bekend, nl. 30 augustus bij Oudesluis, 20 september bij VZV en  voor 11 oktober mag zich nog een gastheer aanmelden.

VV OUDE SLUIS WINT FAIRPLAYCUP 2012-2013!

Lees snel verder...

ROOSTER SCHOONMAKEN KANTINE 2014-2015

Elke maandag dient er schoongemaakt te worden in de kantine inclusief de bestuurskamer en keuken. Mocht het nou niet lukken op de maandag dan is een andere dag absoluut geen probleem maar geef dit wel even door aan mij i.v.m. de sleutel. Zelf moet je even met elkaar overleggen wanneer je gaat schoonmaken(ochtend, middag of avond) Let wel op eventuele voetbalvergaderingen.
(zie Rond de Spoorhalte).

De sleutel kun je op zondagavond tussen 19.00 en 21.00uur halen bij Angelique Kloos Jippesstraat 74. Geef wel even een belletje als je komt. Op maandag ligt hij in de postemmer ik ben naar mijn werk. Ben ik hem nou vergeten neer te leggen ga even langs bij Rina Beekhuizen

Ruilen mag, maar graag onderling regelen en als het kan even een berichtje naar mij zodat ik weet wie er de sleutel op komt halen
Voor nu wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie inzet voor het aankomende seizoen.

Groetjes Angelique

Ik ben te bereiken op 223448 of 06- 50947326.

Vuile was en sleutel lever je nadien weer bij mij in. Als ik er niet ben mag dit ook in de postemmer dan vind ik het wel als ik terug kom van mijn werk

“Bij verhindering dien je zelf voor een vervanger te zorgen” .