AfgelastAfgelastingen.htmlshapeimage_12_link_0
UitslagenUitslagen.htmlshapeimage_13_link_0

Algemeen Bericht: Ledenmutaties

Nieuwe leden die zich willen aanmelden kunnen zich via deze weg aanmelden. Zorg dat je NAW-gegevens (Naam, Adres, Woonplaats) bij het secretariaat terecht komen, inclusief een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een pasfoto en je zal dan lid gemaakt worden

Welkom op www.vvoudesluis.nl

Inmiddels beginnen de voorrondes voor het Europese voetbal, zijn de profclubs hun rondjes door de regio aan het maken en lijk Oudesluis zich ook serieus aan het voorbereiden te zijn op het Kermisvoetbal. Trainingen worden goed bezocht en dan kunnen we ons alweer gaan storten op de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Kermisvoetbal 2012Kermis_2012.htmlshapeimage_14_link_0

Oudesluis 2 Kampioen!!

Ja hoor ! Het is gelukt, wat er al een tijdje leek aan te komen is afgelopen zondag een feit geworden, het 2e van Oudesluis is officieel kampioen geworden. Uit de 20 gespeelde wedstrijden werden maar liefst 56 punten behaald, 18x werd er gewonnen en slechts 2x gelijk gespeeld, een prestatie van formaat. Uiteraard moest dit gevierd worden afgelopen zondag. Met champagne op het veld en een vat bier namens de club (waarvoor dank!) werd na de wedstrijd het feestje gestart. Met een gezellig samenzijn en aansluitend een heerlijke barbecue werd het een fantastische middag. Kampioen wordt je tenslotte niet elk jaar! Namens het 2e willen wij de kantinemedewerkers ook heel hartelijke danken voor de goede zorg, fantastisch! Hopelijk kunnen we volgende week nog even de foto’s vrijgeven..

TRAINEN OVERIGE SENIOREN IN COMBINATIE MET SELECTIE DONDERDAG 20.00 uur !

35+ Voetbal

Dit is een project om meer spelers aan je vereniging te binden en ook deze doelgroep aan het voetballen te houden. Dus ben je 35+ en lijkt het je leuk om hier aan mee te doen, laat dit dan even weten via info@vvoudesluis.nl of meld het gewoon even aan Willian. Het is gewoon een heel gezellig en ongedwongen bezigheid.

Er heeft overleg plaats gevonden hoe we dit project voortzetten en we gaan voorlopig op deze voet verder, want deze ongedwongen opzet bevalt heel goed. Er zijn wederom 3 datums bekend, nl. 30 augustus bij Oudesluis, 20 september bij VZV en  voor 11 oktober mag zich nog een gastheer aanmelden.

VV OUDE SLUIS WINT FAIRPLAYCUP 2012-2013!

Lees snel verder...