Algemeen Bericht: Ledenmutaties

Nieuwe leden die zich willen aanmelden kunnen zich via deze weg aanmelden. Zorg dat je NAW-gegevens (Naam, Adres, Woonplaats) bij het secretariaat terecht komen, inclusief een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een pasfoto en je zal dan lid gemaakt worden

Welkom op www.vvoudesluis.nl

Inmiddels beginnen de voorrondes voor het Europese voetbal, zijn de profclubs hun rondjes door de regio aan het maken en lijk Oudesluis zich ook serieus aan het voorbereiden te zijn op het Kermisvoetbal. Trainingen worden goed bezocht en dan kunnen we ons alweer gaan storten op de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Kermisvoetbal 2012Kermis_2012.htmlshapeimage_12_link_0

Oudesluis 2 Kampioen!!

Ja hoor ! Het is gelukt, wat er al een tijdje leek aan te komen is afgelopen zondag een feit geworden, het 2e van Oudesluis is officieel kampioen geworden. Uit de 20 gespeelde wedstrijden werden maar liefst 56 punten behaald, 18x werd er gewonnen en slechts 2x gelijk gespeeld, een prestatie van formaat. Uiteraard moest dit gevierd worden afgelopen zondag. Met champagne op het veld en een vat bier namens de club (waarvoor dank!) werd na de wedstrijd het feestje gestart. Met een gezellig samenzijn en aansluitend een heerlijke barbecue werd het een fantastische middag. Kampioen wordt je tenslotte niet elk jaar! Namens het 2e willen wij de kantinemedewerkers ook heel hartelijke danken voor de goede zorg, fantastisch! Hopelijk kunnen we volgende week nog even de foto’s vrijgeven..

TRAINEN OVERIGE SENIOREN IN COMBINATIE MET SELECTIE DONDERDAG 20.00 uur !

35+ Voetbal

Dit is een project om meer spelers aan je vereniging te binden en ook deze doelgroep aan het voetballen te houden. Dus ben je 35+ en lijkt het je leuk om hier aan mee te doen, laat dit dan even weten via info@vvoudesluis.nl of meld het gewoon even aan Willian. Het is gewoon een heel gezellig en ongedwongen bezigheid.

Er heeft overleg plaats gevonden hoe we dit project voortzetten en we gaan voorlopig op deze voet verder, want deze ongedwongen opzet bevalt heel goed. Er zijn wederom 3 datums bekend, nl. 30 augustus bij Oudesluis, 20 september bij VZV en  voor 11 oktober mag zich nog een gastheer aanmelden.

VV OUDE SLUIS WINT FAIRPLAYCUP 2012-2013!

Lees snel verder...

ROOSTER SCHOONMAKEN KANTINE 2014-2015

Elke maandag dient er schoongemaakt te worden in de kantine inclusief de bestuurskamer en keuken. Mocht het nou niet lukken op de maandag dan is een andere dag absoluut geen probleem maar geef dit wel even door aan mij i.v.m. de sleutel. Zelf moet je even met elkaar overleggen wanneer je gaat schoonmaken(ochtend, middag of avond) Let wel op eventuele voetbalvergaderingen.
(zie Rond de Spoorhalte).

De sleutel kun je op zondagavond tussen 19.00 en 21.00uur halen bij Angelique Kloos Jippesstraat 74. Geef wel even een belletje als je komt. Op maandag ligt hij in de postemmer ik ben naar mijn werk. Ben ik hem nou vergeten neer te leggen ga even langs bij Rina Beekhuizen

Ruilen mag, maar graag onderling regelen en als het kan even een berichtje naar mij zodat ik weet wie er de sleutel op komt halen
Voor nu wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie inzet voor het aankomende seizoen.

Groetjes Angelique

Ik ben te bereiken op 223448 of 06- 50947326.

Vuile was en sleutel lever je nadien weer bij mij in. Als ik er niet ben mag dit ook in de postemmer dan vind ik het wel als ik terug kom van mijn werk

“Bij verhindering dien je zelf voor een vervanger te zorgen” .

Gemeente Schagen keert sport de rug toe?

Moeten we de contributie gaan verdubbelen? Dit is niet zomaar een loze kreet maar een vraag waar de sportclubs binnen de gemeente Schagen waarschijnlijk op korte termijn antwoord op moeten gaan geven. De gemeente Schagen is van plan een bijzondere stap te zetten door sportend Schagen de rug toe te keren, aldus de voorzitters van de voetbal, rugby en hockey binnen de gemeente Schagen. Meer dan 4000 sporters krijgen extra lasten te dragen om hun sport te kunnen beoefenen.

Zonder enige vorm van waarschuwing vooraf, waardoor de clubs nog enigszins zouden kunnen anticiperen, is er een kadernota gepresenteerd door het college en daarin wordt al het onderhoud van gebouwen en velden nu overgedragen naar de clubs. Ook het groot onderhoud, zoals renovatie of vervanging van velden komt nu op de schouders van de clubs terecht. De gemeente is niet van plan om ook maar enige vorm van “bruidsschat” mee te gaan geven waardoor sommige clubs echt in de problemen gaan komen.

Voor ons als grassportclubs zal dat betekenen dat we nu zelf de renovatiekosten van de velden zouden moeten gaan bekostigen, een kostenpost die nu nog geen enkele club direct op de plank heeft liggen. Dat dit enorme gevolgen heeft voor de leden is duidelijk, een gemiddelde contributieverhoging met meer dan € 175,- per jaar zou zomaar het gevolg kunnen zijn.

Namens alle besturen en leden van sportend Schagen willen we de politieke beslissers binnen onze gemeente vragen de kadernota van het college af te wijzen.  De sport in de kleinere dorpen is met deze stap nagenoeg ter ziele, de sociale functie binnen de diverse gemeenschappen raakt verloren. De gemeente Schagen wil de jeugd stimuleren om te gaan sporten, tegelijkertijd trekt men zich op facilitair gebied geheel terug als ondersteuner van de sport. Dat kan en mag natuurlijk niet gebeuren.

Een en ander komt ook nog ter beoordeling bij de commissie Samenleving op 27 november, kijkt u eens op de site van de gemeente Schagen of u hier bekenden in hebt zitten en probeer deze mensen ervan te overtuigen dat dit geen haalbare kaart is voor de verenigingen.