Oudesluis 3 -Oosterend 2 1 – 5

Zondag ochtend even een wandeling naar ons mooie sportpark om bij het 3de te kijken.

Roerige tijden hebben ze achter de rug, Het wilt allemaal niet zo lukken nog. Nu kwam de directe tegenstander op bezoek. Dus hoop je op een resultaat.

Het spel was leuk om naar te kijken, niet goed maar wel strijd. Het duel zou je kunnen omschrijven als typische 0 – 0 wedstrijd. Maar toch gebeurd dan wat je niet wilt en hoopt.

Via diverse benen belande een afstand schoot hoog in de goal, En dan word het weer erg lastig om te voetballen. Ook de onrust die in en om het team zweeft werkt niet mee.

Na de rust geen wissels meer vanwege uit een lopende zaken word het een lastige karwei. Alles proberen vol op de aanval en dan krijg je ze zelf om de oren. Het grote positieve moment was de jeugd die mee deden. prachtig samenspel zorgde ervoor dat de bal netjes in het net belande. Heren Berkhout grote klasse. Gelukkig floot de scheids gauw af. toch maar op naar volgende week.

Heren succes

Dirkshorn 3 -Oudesluis 2

Dirkshorn 3 –Oudesluis 2  6-2

 

Een zonnige zondagochtend op weg naar Dirkshorn. Als inval coach bij het 2de.

Wat ik niet mis is de nutteloze late afberichten van mensen. Wel erg jammer als je aan een team sport doet. Diverse spelers moesten met het 1ste mee, zodoende was de gemiddelde leeftijd erg laag. Met wat routine achterin, en de jeugd ervoor gingen ze de strijd aan. De gretigheid bij de tegenstander speelde ons erg veel partte. Lange tijd ging het goed totdat de geslepen spits van Dirkshorn de bal panklaar legde. Niet veel later kwam Oudesluis weer op gelijke hoogte, Een prachtige krul van Demys vanuit een corner, gleed tegen de touwen. Niet veel later waren we de grip kwijt en rende Dirkshorn naar een 6-1 voorsprong. Niet omdat ze goed voetbalde dat deed Oudesluis, klink raar maar was echt zo. Routine dat was het woord dat we misten. In de rust wat omzettingen en een verse kracht ingevlogen vanuit Zaandam..kregen we zowaar veel kansen, daarvan ging er 1 in via Mick. Helaas had hij de scherpte op de kermis in T zand laten liggen anders waren we nog erg dicht bij gekomen.

Dus toch met opgeheven hoofd naar huis.

 

Inval coach..

2de en 3de staan met lege handen

Alle elftallen thuis afgelopen zondag.

helaas gaf dit geen geluk. De spirit bij het 3de is nog ver te zoeken, De mannen weten elkaar nog lang niet te vinden. De zomerdip zit er nog goed in.

As zondag gaan ze gaan ze naar Texel hopelijk komen ze op de boot tot elkaar. Het 2de begon met een winst partij. Thuis hoopten ze het resultaat door te zetten.

Wiron was uiteindelijk een paar maten te groot. Voor aankomend weekend allen succes