Kermis 2.0

Kermis Oudesluis altijd gezellig.

Normaal hebben we tijdens de kermis een toernooi voor eerste elftallen. Dit jaar kon dit niet plaats vinden ivm renovatie hoofdveld.

We hebben ervoor gekozen om op trainingsveld 7×7 te gaan spelen. 10 teams hadden de afgelopen weken getraind om op zaterdag en zondag

de strijd aan te gaan om in de finale poule te komen. De hevige strijd barstte op zaterdag los. om 14 uur begonnen de eerste 2 wedstrijden.

Strijd en passie en veel gelach zorgde ervoor dat de eerste dag gauw om was. Veel gezelligheid na afloop, Optijd gingen de deuren dicht zodat het feest verder ging in de plaatselijke

kroeg. Zondag middag rond half 2 verzamelde de andere elftallen voor hun strijd. Op de zondag was het  oud Oudesluis gehalte hoog. Vele oud spelers van onder of rond de 50 jaar lieten hun kunsten nog ff zien. Menig jeugd team had hier erg veel moeite mee. Daarom staan er dinsdag vanaf 19uur diverse jeugd en senioren teams in de finale poule.

Verder een grote pluim naar de wedstrijdcommissie en kantinedienst..Dit is voor vele een herhaling waardig…