verslag van de wedstrijd Oudesluis/Kaagvogels JO17 -Flevo JO17 1 – 5

Oudesluis JO17-1 – Flevo JO17-1

De laatste wedstrijd van het seizoen was de kampioenswedstrijd voor Flevo. Wij begonnen erg slap aan de wedstrijd, terwijl Flevo gebrand was om te winnen. Na 10 minuten stonden we al met 0-3 achter. Dit kwam door zwakke passing en matig ingrijpen, maar Flevo was ook erg effectief, 3 kansen, 3 goals. Hierna kwamen wij beter in de wedstrijd. Demys kopte op de paal na een vrije trap van Luuk en Thim schoot 1 op 1 met de keeper op de paal, na een snelle vrije trap van Kevin S. Wij hadden na de 10 slechte minuten ook het betere van het spel en dat tegen de aanstaande kampioen. We konden echter, niet tevreden de kleedkamer in, want een 0-3 achterstand is natuurlijk niet goed. Met goede hoop, want het spel werd steeds beter, gingen we weer het veld op. De opdracht was om zo snel mogelijk te scoren, dat lukte. Alleen scoorden wij niet, maar was het Flevo met de 0-4. Een simpel uitgespeelde goal. De inzet bleef ondanks de stand erg goed. Flevo kwam ook nog op 0-5. Hierna kopte Luuk nog op de lat na een voorzet van Luca. Demys (voorzet Luca) schoot de bal over de keeper en bal ging het doel in, maar de verdediger gaf nog het laatste zetje, dus eigenlijk een eigen goal ;). Direct uit de aftrap scoorde Flevo. Wij lieten het er niet bij en uit een voorzet van Luca kon Demys de bal intikken 2-6. Flevo kampioen, dik verdiend en gelukkig Flevo, want het was sympathiekste team. Hierna hebben wij het seizoen gezellig afgesloten met een biertje bij Kaagvogels. Afsluitend nog een bbq bij de familie Stevens, een geslaagde dag! Vrijwilligers en supporters bedankt! Mark Slik, Tim Waij en Luuk Groot bedanken voor volgend seizoen (gaan naar de senioren, wel beschikbaar bij nood). Mari Tijmes en Roy Spamer (weer blessurevrij) komen de JO19-1 versterken. Veel succes volgend seizoen! Het was een mooie tijd! Bedankt!

Luuk Groot