Fotoverslag van de Blokkers JO19-3 -Oudesluis/Kaagvogels Jo19

Blokkers O19-3 – Kaagvogels/Oudesluis O19-1

Laatste wedstrijd voor de winterstop togen wij naar het steenkoude Blokker.

Deze keer hielpen Dennis de Haan en Diaz Terpstra ons uit de brand van Kaagvogels O15

Zo konden wij met precies elf man starten.

Deze keer Demys als laatste man en Jurre linkshalf. Wat naar mijn mening heel goed uitpakte, daar beide goed vanuit hun positie speelden.

Er werd bovendien langdurig heel goed gecombineerd.Het vervelende is weer dat het niet wordt beloond met een doelpunt. Blokkers scoorde wel door middel van een afstand schot die geblokt had moeten worden. Zeker drie goeie kansen kwamen er nog voor ons via Lars en Luca.

Gedurende de wedstrijd gingen een aantal spelers over het hele veld zwerven in plaats van vanuit hun positie voetballen. Dit is zeer nadelig voor het combinatie spel wat we na streven.Dat moet eruit willen we beter worden.

De 2-0 van Blokkers was volgens mij weer een afstand schot die er zo maar invloog.

Na rust met de koude wind in de rug op jacht naar een goal. Veel balbezit voor ons, wij waren de bovenliggende partij en toch kon Blokkers scoren door een zeldzaam slippertje van Jurre.

Je merkte nu dat het vandaag niet ging lukken. Toch kwamen we nog dichterbij via een doelpunt van Lars.

Niet veel later viel diezelfde Lars uit na zijn enkel te hebben verzwikt. Geen wissel dus verder met tien.

Vijf minuten voor tijd kon Demys zich voor zijn kop slaan nadat er een rot woord uit zijn mond floepte.En hij kon gaan douchen met geel op zak. Met negen man eindigden we de strijd.

Dennis en Diaz bedankt voor het meespelen jullie speelden een puike wedstrijd.

Lars sterkte met je blessure. En een ieder met een pijntje en blessure heeft nu even de tijd om te herstellen. Tot 5 januari bij het 9:9 toernooi.