helaas, ging de wedstrijd van vandaag niet door!!!

Te veel afberichten ivm uit een lopende zaken konden we geen team naar Alkmaar sturen..

Oudesluis JO19  -Dirkshorn JO19       6 - 3

Vandaag de laatste thuiswedstrijd van de jongens. Onze doelstelling was dat er toch weer eens een keer gewonnen moest worden. Dirkshorn staat weliswaar op de derde plaats, maar wij staan veel te laag. Meenemend dat de vorige ontmoeting nipt werd verloren. Vanaf de aftrap werd er al keurig gevoetbald. En wat te vaak bij ons gebeurt, is dat de tegenpartij dan scoort met een flut goal. En jawel hoor,deze keer verkeek David zich op een slap balletje,hij dacht dat hij naast ging.

Gelukkig konden we niet veel later juichen na een goal van linkerspits Lars die kon scoren na een pass van Demys.

Dirkshorn bracht aanvallend niet veel,maar kon toch weer scoren na een mooi afstand schot van dertig meter op de iets te ver uit zijn doel staande David.

Gelukkig was Luca vandaag erg op dreef en bediende Demys vanaf de flank,die de bal geweldig inkopte. 2-2.

Dirkshorn die door het goede spel van ons weinig tot geen kansen kreeg, kon weer scoren na een communicatie stoornis tussen Ferron en Jurre. 2-3 achter met de rust. Maar iedereen voelde dat er gewonnen kon worden.

In de tweede helft scoorde Demys weer na een mooie aanval en nu was het weer gelijk. Later werd Luuk onreglementair in de zestien bejegend.Demys die goed bezig was dacht de keeper te verschalken met een panenka. De grote keeper van Dirkshorn bleef echter staan,had de bal niet klem en uiteindelijk ging ie in drieën in doel. Nu stonden we eindelijk voor.

Luca ging weer eens als een speer langs de zijlijn en gaf een afgemeten bal op wederom Demys die fantastisch afronde.

Het laatste wapenfeit was een goed uitgespeelde counter die weer door Demys werd afgerond.

Dus van 2-3 achter naar een 6-3 eindstand. Dat is echt super mannen.

Ga zo door zou ik willen zeggen maar ….

Bij deze willen wij Bryan en Luuk bedanken dat ze ons weer hebben geholpen.

SVW 27    -Oudesluis/Kaagvogels   3 - 2

O19 tegen SVW’27

Eindelijk mochten we weer eens. Na een koortsachtige zoektocht zowaar 12 spelers weten op te trommelen. Door andere verplichtingen was ondergetekende iets later bij de wedstrijd. Gelukkig nam Marcel Stevens de honneurs waar.

Ik was blij verrast dat Joey er ook was , hij wilde ons graag helpen en zijn vader was zo aardig om hem te brengen. Grote klasse. Het was reeds 1-0 toen ik aankwam, hoe en wat weet ik niet . Maar de wind zal er een rol in hebben gespeeld. Luuk wilde zijn krachten sparen, iets met tennis s ‘avonds, en begon als vlaggenist. Toen ik in beeld kwam, wilde hij graag dat ik het overnam zodat hij lekker kon gaan ballen.

De wind stond dwars op het veld wat zeer lastig voetballen was, de bal was geregeld aan één kant of op het naastgelegen voetbalveld. Halverwege de eerste helft wisten we de stand weer gelijk te trekken na een goede actie van Demys die de bal zo rond de zestien keurig in de hoek schoot. De vele meegereisde supporters kregen weer hoop. Toch kon SVW de stand weer gelijk trekken, ik als vlagger verbaasde mij dat het een doelpunt was, de bal lag toch duidelijk achter en naast het doel. Bleek er een groot gat in het net te zitten. Achteraf bleek het doelpunt ook nog in de vijftigste minuut te zijn gescoord!

De tweede helft gaven Jurre en Luca aan dat zij niet meer verder konden. En dat was heel jammer omdat vooral Jurre weer een puike wedstrijd speelde. Nu kwam het goed van pas dat we Joey en Luuk erbij hadden. Na een goede actie van Joey , speelde Luuk met een fraaie, soort halve omhaal naar Jesper die grandioos de 2-2 inschoot. Wat mij betreft een mooie eindstand. Het mocht echter niet zo zijn. Na een dekkingsfout konden zij er toch nog één inprikken en was SVW deze keer de gelukkige. Nu floot de scheidsrechter eerder af, ter compensatie van denk ik.