Zondag 26 mei spelen al onze teams thuis.

Na afloop van het 1ste elftal zal de koe zijn ronde doen. En wie weet stopt hij op een kavel van U,

Er zijn nog een paar kavels te koop??

Dus gauw naar de kantine en koop snel U kavel..

Beste allen (18 jaar of ouder),

Onlangs is de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne van start gegaan.

Alle leden van de Rabobank hebben afgelopen week schriftelijk bericht van de Rabobank gehad waarop de persoonlijke stemcode vermeld staat.

Ook Voetbalvereniging Oudesluis doet na het succes van voorgaand jaar weer met deze actie mee.

Met de opbrengst houden we deze prachtige sport toegankelijk voor een ieder door de contributie laag te houden en iedereen in nette tenues en met goede materialen te laten voetballen en trainen.

Wij benaderen u omdat u op enigerlei wijze, direct of indirect, als (oud)speler, (oud)vrijwilliger, (oud)sponsor, bij de voetbalvereniging Oudesluis betrokken bent.

Wij hopen dat u 2 stemmen op onze vereniging wilt uitbrengen.

Ga daarvoor naar www.clubkascampagne.nl/kvnh , voer uw Inlogcode in, zoek op Oudesluis  en kies voor vv Oudesluis, klik 2 keer op het “+”-teken en stem hiermee op onze vereniging. Het is verplicht 5 stemmen uit te brengen, dus kies daarna waar u de overgebleven stemmen op uit wilt brengen, denk hierbij aan onze andere verenigingen in Oudesluis. U kunt ook de stemcode en uw voorkeuren naar mij mailen (info@vvoudesluis.nl) indien u minder thuis bent met internet, waarna ik uw stem zal invoeren.

Bij voorbaat dank voor de moeite, wij waarderen uw stem zeer!!!

Namens,

Het bestuur van vv Oudesluis,