Oudesluis 2

Succes 4 - Oudesluis 2

Oudesluis 2 mag vandaag op bezoek bij Succes 4, een pittige tegenstander die eerder dit seizoen met 2-1 werd verslagen. Voor de wedstrijd was er nog een opmerkelijk feitje, Succes 4 opent de ballenzak en wat blijkt: bij de thuiswedstrijd hebben ze onze bal gejat. Oei oei oei.

Met wat extra motivatie start Oudesluis aan de wedstrijd maar dit mag niet baten. Het is een false start van Oudesluis. Zo scoort Danny met een ongelukkige kopbal een eigen goal en is het een paar minuten later weer raak na een goede steekbal. 2-0.

Toch krijgt Oudesluis ook haar kansjes. Zo krijgt Junior een enorme kans op 2-1, deze wordt gestopt door de keeper.
Succes blijkt op de vroege ochtend dodelijk efficiënt want ook de volgende twee kansen is het meteen raak. Na een goede steekbal en een vrije trap is het voor rust nog 4-0 en lijkt de wedstrijd gespeeld.
4-0 is dan ook de ruststand.

Na een donderspeech in de rust komt Oudesluis beter in de wedstrijd in de tweede helft. Oudesluis krijgt meerdere grote kansen maar weet niet aan te sluiten. De scheids zijn fluitje had er ook weinig zin in want die was ook stuk. Het paste allemaal goed bij deze wedstrijd want het was niet best. De eindstand is 4-0