Zo werkt het 

Met OnzeClubwinkel kan jij je club sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost!   
Jij doet je online aankopen of boekingen zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar jouw vereniging. 

Zo werkt het 
1. Selecteer de club die jij wilt sponsoren. Wij zorgen dan dat de commissie bij die club terecht komt. 
2. Vind vervolgens je webshop via de zoekbalk of categorieën en klik erop. Je wordt doorgelinkt naar de webshop. 
3. Je doet je aankoop of boeking bij de webshop zoals je dat gewend bent. 
4. Zodra er een aankoop of boeking is afgerond gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar jouw club. En het kost jou niks extra! 

Affiliate Marketing 
Om inkomsten te genereren voor jouw club maken wij gebruik van affiliate marketing. Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders (de webshops) ons belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die we hebben aangeleverd. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de webshops een verkoop volgt, keer de webshop een percentage van het aankoopbedrag uit als beloning. In ons geval geven wij het grootste deel van die vergoeding door aan jouw vereniging naar keuze. Jij betaalt dus hetzelfde, maar doordat je via OnzeClubwinkel doorklikt, beloont de webshop ons en dus jouw club! 

Aangesloten webshops 
We hebben meer dan 300 webshops aangesloten op ons platform, waaronder Bol.com, de Bijenkorf, Media Markt, Booking.com en Expedia. Ondertussen werken wij hard om zoveel mogelijk nieuwe webshops aan te sluiten. 

Percentages 
Het percentage dat van het aankoopbedrag uitgekeerd wordt aan de vereniging verschilt per webshop en product(categorie). Een aankoop of boeking kan tussen de 1% en 8% per aankoop opleveren voor jouw vereniging.  

Waarom OnzeClubwinkel? 
OnzeClubwinkel is opgericht in 2008 en was daarmee het eerste platform dat op deze manier extra inkomsten genereerde voor verenigingen en goede doelen. Door onze goede contacten met webshops weten wij altijd de hoogst mogelijke commissies te garanderen en op die manier zoveel mogelijk geld voor verenigingen binnen te halen. 

Nog niet alles duidelijk? 
Ga naar Veelgestelde vragen

Voor jezelf sparen? 
Wil jij, naast dat jij je club sponsort, ook voor jezelf sparen? 
Maak dan een account aan. Dan ontvang jij zelf ook een deel van de commissie. 
Dat betekent dus dat je altijd korting krijgt op je aankoop of boeking. 

Aanmelden 
Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets. https://www.onzeclubwinkel.nl/v2/index.php